Skip to main content
Voorgerecht
Hoofdgerechten
Bijgerecht
Dessert
Gebak
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Desserts
Gebak
Kokostaart met amandelen en bosbessen
Deze taart bevat een klein beetje bloem om de sappigheid van de bosbessen te compenseren. Hij is supereenvoudig te maken en heerlijk smeuig.
Vegetarisch
Geroosterde Pompoen met Ahorn en Chili
De pompoen heeft even wat tijd nodig in de oven, maar is daarna heerlijk zacht en smaakvol. Eenvoudig te bereiden gerecht voor 4 personen.
Vegetarisch
Geblancheerde Bonen Bundeltjes
Eenvoudig en smakelijk bijgerecht, net even anders dan 'gewoon' boontjes. Geserveerd met een dressing op basis van 'beurre noisette'.
Vlees
Tagliatelle met Champignon en Prosciutto
Tagliatelle is misschien wel de meest populaire pastasoort. Tagliatelle is makkelijk om te koken en met een simpele saus zet je in een handomdraai een overheerlijk gerecht op tafel.
30 minuten, Vlees
Granola met Olijfolie en Maple Syrup
De lekkerste granola: diep goudbruin geroosterd, licht gezoet en perfect krokant.
Vegetarisch
Naan-Pizza met Kikkererwten
Door naanbrood besmeerd met tikka-massalayoghurt knapperig te bakken, krijg je een heerlijke Indiase pizza! Getopt met kruidige kikkererwten, gewokte groenten en een frisse komkommersalade verander je de klassieke Italiaanse pizza in een Indiaas feestje.
Vegetarisch, 30 minuten
Appel-Kaneel Crumble
Deze appel-kaneel crumble is een heerlijk dessert wat je zowel warm als koud kunt serveren. Met een bolletje ijs of toef slagroom wordt het een feestje!
Vegetarisch
Pannenkoeken (basisrecept)
Natuurlijk kun je een standaard mix uit een pakje gebruiken maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Met dezelfde moeite stel je zelf je pannenkoekenmix samen. Basis, de standaard zoals het eigenlijk hoort. Of terwijl: naturel, zodat je zelf kunt los gaan met beleggen.
Vegetarisch, 30 minuten
Malse Kip in Oreganosaus
Het is geen simpele opgave om het bord te moeten delen met deze malse kipfilets in zelfgemaakte oreganosaus. Deze salade van gegrilde zomergroenten, verkruimelde feta, verse oregano en crunchy hazelnoten is helemaal tegen de taak opgewassen.
Vlees
Ultieme Winter Couscous
Yotam Ottolenghi's ultieme winter couscous! Ondanks de lange ingrediëntenlijst is het gerecht verrassend snel klaar. Warm serveren aan vier hongerige mensen.
Vegetarisch
Snelle Vissoep
Een makkelijk en snel te bereiden vissoep, waarbij je alle soorten vis kunt gebruiken. Ook lekker met brood, maar laat dan de krieltjes achterwegen.
Vis
Gebraden Kip met Dadels, Olijven en Kappertjes
Dit gerecht is geïnspireerd op 'Chicken Marbella' uit het kookboek 'The Silver Palate' van Julee Rosso en Sheila Lukins. De kip moet minstens één dag marineren, maar bij voorkeur twee, zodat de kip mals wordt en goed op smaak raakt.
Vlees
Kokostaart met amandelen en bosbessen
Vegetarisch
Geroosterde Pompoen met Ahorn en Chili
Vegetarisch
Geblancheerde Bonen Bundeltjes
Vlees
Tagliatelle met Champignon en Prosciutto
30 minuten, Vlees
Granola met Olijfolie en Maple Syrup
Vegetarisch
Naan-Pizza met Kikkererwten
Vegetarisch, 30 minuten
Appel-Kaneel Crumble
Vegetarisch
Pannenkoeken (basisrecept)
Vegetarisch, 30 minuten
Malse Kip in Oreganosaus
Vlees
Ultieme Winter Couscous
Vegetarisch
Snelle Vissoep
Vis
Gebraden Kip met Dadels, Olijven en Kappertjes
Vlees
1
2
3
4
5